Coast to Coast 2007 -------------------------------- Hold 3
- med Velo Tours i Pyrenæerne i uge 36
- fra Bayonne ved Atlanterhavet til Nabonne ved Middelhavet
Etape 6 fra Foix til Middelhavet - 164 km 2201 højdemeter

Gå til startsiden for Coast to coast 2007 - Click her

Efter en bustur på en lille time til Ax les Thermes var én af vore guider - Rune Larsen - klar til at sende os op ad den store finale - godt 15 km op ad Col de Pailhéres - 2001m. Finn Olsen, Frederikssund skulle dog lige pille ved kæde og gear - bemærk hans uldsok på hånden.

Sif Hoffmann kører med bodyguide opad Col de Pailhères 2001m - punkt 4 - . Herfra er der 3 km op til toppen

Herfra tog fotografen billederne oven for. Det var også fra denne position, at tv tog en del billeder fra årets Tour de France. Se links nedenfor:

Se videoen af etapen på Tour de France 2007 - de førende ryttere - Col de Pailhères 2001m - click her

og her: resterne af feltet her

 

164 km 2201 højdemeter

Den virkede meget værre, end den ser ud her

En ren svedetrøje til ove Christensen, Nakskov. Til højre ruller Finn Olsen, Frederikssund ind på toppen af den iskolde og forblæste Port Pailhères 2001m

Udsigten fra toppen af Col de Pailhères 2001m. Til venstre ses den efterfølgende nedkørsel. Til højre Finn O foran "det lille hus på prærien". Inde i huset var der kaffe m.m.

Knud-Erik Bornhardt, Viborg og Finn Olsen, Frederikssund på toppen af Col de Pailhères 2001m klar til nedkørslen

Hold 3 på vej ned ad Col de Pailhères 2001m

Billeder fundet på Internettet. Til venstre "Det lille hus på prærien - på toppen af Col de Pailhères 2001m. Til højre et billede fra den smukke nedkørsel

Fotografen er ikke helt sikker på de sidste km af ruten, som Jens Kasler havde arrangeret i løbet af eftermiddagen. Han ventede på os i punkt 9, hvorfra samtlige ryttere fra hold 1, 2 og 3 kørte i kortege til kysten, hvor vi havde en hyggestund med champagne og rødvin - punkt 10. Cyklerne blev læsset, og vi kørte til hotellet i bussen - Se efterfølgende billedkavalkade:

Jens Kasler holder en lille festtale, inden champagnepropperne sprang. Til ventre ses brødrene Lars og Poul Vestergaard, Viborg ved bussen bag Poul Justesen, Nakskov. Til højre fotografen og hans ven, der skåler for en god tur - en stor oplevelse - men nok for hård for vore slidte cpr-numre. Som Finn O sagde: "Vi har holdt for mange fødselsdage!"

Campanile Hotel Narbonne, Rue de Ratacas Zi de Plaisance, 11100 Narbonne

Omkring middagsbordet fra ven´stre: Jack Byhman og Søren Aagaard, København samt John G. Nielsen og Ejvind Hansen, Lejre. Alle jævnaldrende med Finn O og fotografen.

Nakskov-folket er samlet ved bordet. Fra venstre: Palle Rasmussen, Kjeld Johnny Rasmussen, Arne Larsen, Poul Justesen, Jonas Petersen og Ove Christensen - hvis de sidder på deres respektive sæder i bussen på hjemturen?

Se beretning og billeder af Coast to Coast 2007 - etape 1 - Click her

Se beretning og billeder af Coast to Coast 2007 - etape 2- Click her

Se beretning og billeder af Coast to Coast 2007 - etape 3- Click her

Se beretning og billeder af Coast to Coast 2007 - etape 4- Click her

Se beretning og billeder af Coast to Coast 2007 - etape 5- Click her

Opdatering af denne side følger formentlig

Gå til hovedsiden

Øvrige cykelberetninger:

To Bike Front-Page

16-sep-07