Cykel Motion Viborg på cykeloplevelser ved Garda søen fra 28. maj til 5. juni 2010
Etape 6 - Restaurant vest for gardasøen

Garda - Torri del Benaco Færge - Maderno - Tignale 643m - Tremosine - Madonna di Monte Castello - Pregasio - Pieve - Limone - Riva del Garda - Malcesine - Panoramico 350m - Garda. 87km

Fra venstre er det Jens Mandrup, der sammen med Hold C's lille italienske guide Francesco før dagens etape forsøger at forklare hold B's høje guide Joachim Jerichow et eller andet. Bagved får Gitte Andersen en snak med Flemming Skjærbæk, mens Ole Sougård Perdersen interesseret følger med.

Etape 6 - Klik her for at downloade ruten til din Garmin 705

Hold B ved færgen i Torri del Benaco. Til højre viser Harry Sørensen turens største cykel frem, ejet af vor guide Joachim Jerichow.

Løgstup-holdet - fra venstre: Henning Sørensen, Herdis Jørgensen, Lars Bang og Klaus Høegh. Klik her for at besøge deres klubs hjemmeside.

Hold B på vej væk fra færgen i Maderno. Forrest er det Harry Sørensen. Det er Jan Hjarbæk, der cykler ude på vejen. Til højre et billede fra én af de rædselsfulde tuneller i området

Endelig drejede vi væk fra den trafikkerede vej langs søen. Til højre nyder Henning Sørensen en banan

Til venstre er Hans Henrik Pedersen i fin stil op ad bakken. Til højre kæmper Flemming Skjærbæk og jeg - Knud-Erik Bornhardt - sig op ad bakken

Til venstre ses Tom Kjælder i en af de kortere tuneller på vej opad. Til højre er det Hans Henrik Pedersen, som er kommet ud af den korte tunnel.

Tom Kjælder med den gule bærepose fra Hamburg Classic foran Jan Hjarbæk og Klaus Høegh

Til venstre får Poul Glintborg og cykelsmeden ?? en slapper på vejen op ad bjerget. Til højre er det Ole Sougård Pedersen og Tom Kjælder, der hviler ud.

Til venstre ses Martin Mandrup og Harry Sørensen ved udsigtspunktet på vej op ad bjerget. Til højre er det Henning Sørensen

Løgstrup-drengene Klaus Høegh, Lars Bang og Henning Sørensen ved udsigtspunktet

Til venstre ses hold B på middags-pause-restauranten. Til højre er det Tom Kjælder, der slapper af inden middagen. Det er Martin Mandrup, der står og klør sig på skinnebenet.


Til venstre ses en udmattet Poul Glintborg, der præsterede at følge med mig hele vejen op på dagens stigninger.

Men - hvis sandheden skal frem - og det bør den vel - skal det siges, at Poul Glintborg rent faktisk guidede mig op i et umådeligt lavt tempo.

Tak til Poul - Jeg var ikke rask.

Jeg konstaterede, at min puls svingede mellem 50 og 200 bpm. Se grafen nedenfor.
Jeg var mildest talt skræmt fra vid og sans grundet dette fænomen.
Jeg var meget sur på mig selv, da jeg var overbevist om, at min utilpashed skyldtes aftenens store indtag af grappa sammen med Knud Kristensen
Vi fejrede hans fødselsdag på behørig vis.

Det skulle dog 10-12 dage senere vise sig, at jeg havde fået hjerteflimmer.
Jeg har - efter meget grundige og hurtige undersøgelser på Vejle Sygehus - hver morgen siden indtaget 25 mg Metoprololsuccinat og har intet mærket siden.

Det er anden gang, jeg har været på Herlev Sygehus med hjerte-/blodtryks problemer. De har en hurtig og behagelig måde at håndtere en cyklist på.

En uhyggelig oplevelse på cykel vest for Gardasøen - Bemærk pulsens udsving, hvor min - Knud-Erik Bornhardt's - maxpuls på daværende tidspunkt var 165 bpm

Til venstre ses Freddy Brion Nielsen, der spejder ud over Garda søen. Til højre ses min middagsgruppe Poul Glintborg, Tom Kjælder og Freddy Brion Nielsen.

Lars Bang og Martin Mandrup er glade for at være kommet ned ad den vanskelige nedkørsel, hvor en cementbil forhindrede os i at køre stærkt. Til højre får vores guide klippet hver enkelt billet inden vi kunne cykle ombord.

Jeg - Knud-Erik Bornhardt - på færgen på vej tilbage over Gardasøen fra Limone til Riva del Garda

Poul Glintborg kunne ikke stå for denne bil - eller var det nu bilen, han ikke kunne stå for?

Kurt Vestergård Sørensen optræder efter Hold A's hjemkomst til hotellet.

Til venstre følger Knud Kristensen godt med i Joachim Jerichows gennemgang af morgendagens rute. Knud valgte at holde hvildag i dag - Det skulle jeg også ha' gjort. Til højre ses et udsnit af Gardaholdet ved aftenens møde.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak til mine cykevenner i Cykel Motion Viborg for nogle dejlige dage ved Gardasøen.

Hovedside for Cykel Motion Viborg ved Gardasøen 2010: To Garda 2010 Front-Page

Gå til hovedsiden

Mine øvrige cykelberetninger fra jeg købte min første racer i sommeren 2002: To Bike Front-Page

Mail til - Knud-Erik Bornhardt - mig

Januar 28, 2011