En gruppe motionscyklister fra Cykel Motion Viborg ved Gardasøen - 18-25. juni 2011

Etape 6: Prada - alternativ tur

Et let sløret billede taget med selvudløser: Preben, Poul, Knud og jeg afsluttede vor Gardatur ved at cykle en hyggetur på første etapes rute - næsten op over Prada - igen. Se ruten og profilen på etape 1

Til venstre ses Knud i fin stil op ad stigningen fra Gardasøen. Til højre mine tre følgesvende: Preben, Poul og Knud.

Poul, Preben og mig (Knud-Erik) ved vandingsposten efter første del af stigningen (som etape 1). En kaffetår kort efter vandposten. Vi spiste frokost, hvor hovedparten af deltagerne spiste frokost på 1. etape.

Stemningsbilleder fra den sidste eftermiddag og aften:

Til venstre ses Poul med pokalen - Købt i Verona dagen før. I midten er det Freddy ved lystbådehavnen. Til højre er det Frank og Flemming på turisttur i Garda.

Til venstre: Frank køber gaver med hjem. Til højre: Frank og Flemming deler tre øl med fotografen - formentlig Freddy.

Thue (Direktøren) og Esben på cykeltur ved Gardasøen 2011.

Så har Frank pakket cykelkufferten til hjemrejsen. Midt for vasker Frank og Flemming op. Til højre hjælper Knud Esben og Sune med at pakke cykler ind i bilen.

Fin servering til de sultne turister. Billedet til venstre er taget på dagens frokostrestaurant, hvis placering kan ses på etape 1.
Billedet til højre er fra vor afsluttende middag på en pizza bar i Cola, Lazise. Det er fra venstre: Frank, Preben, Flemming, Poul, mig (Knud-Erik), Feddy og Knud.

Frank spiste nædten op.

Klik her for at komme tilbage til Garda_2011_Oversigten

Til Bike-siden

Mail to bornhardt.dk

November 6, 2011