Milano-Rom 10.-16. september 2012
Med Bike Italia og FLSmidth Cykelmotion - Etape 4: Massa-Lucca - 140 km og 1.884 hm

Her er linket til Milano-Rom 4a. etape: http://ridewithgps.com/routes/1733099 - 140 km og 1.889 hm

Christian Møller gør sig klar til dagens etape - De fleste cykler havde forladt rummet.

Rytterne er ved at gøre sig klar til dagens etape til Sienna.

Knud Stokbro ranker ryggen - klar til start. Til højre er det Christian Møller, Michael Wendelbo Larsen, mig - Knud-Erik Bornhardt - Lars Jensen og John Galving

Vi cyklede fra hotellet i samlet flok med Joachim Jerichow forrest. Han skulle guide os de første 7-8 km ind til Lucca, gennem Lucca og under en situnnel til vejen ud af Lucca.

På Google-billdet til venstre ses starten af stitunnellen - og på Google-billedet til højre ses enden af stitunnellen.

Hold C's rute uden om Monte Serra er den røde linie. I km 25 drejede hold C til højre, mens hold og B cyklede ligeud. Pilene viser hold A og hold B's rute op over Monte Serra.

I Calci drejede hold A og B til højre ind på stigningen til Monte Serra - Flot landskab - ikke?

Monte Serra (917m) er det højeste punkt i bakkerne omkring Pisa og syd-vest for Lucca - en naturlig grænse mellem to provinser.
Bjerget er også den højeste top i Pisa-provinsen .
På en klar dag er det muligt at beundre den toscanske kyst og Korsika .

Her ses profilet for Monte Serra fra Calci - I 663 meters højde, hvor profilet svinger til venstre op mod toppen, fortsatte hold A og B lligeud og ned til Bientine.

Profil for nedkørslen fra Monte Serra til Buti og videre herfra til Bientine.

Hold C er kommet til byen Bientine.

Vi hyggede os lidt på torvet i Bientine. Til Venstre er det Knud Stokbro, der sætter en fyldt vandflaske på cyklen og Lars Jensen, der smager på vandet. Til højre er det Erik Vittinghus og John Galving, det slapper lidt af.

Jeg - Knud-Erik Bornhardt - med Saxobank flasken fyldt med vand på torvet i Bientine. Til højre er Victor Thyregod og jeg - Knud-Erik Bornhardt - netop startet på vej ud af Bientine.

Vi havde et lille stop på en top ved byen Montefoscoli. Til venstre er det ???, Knud Stokbro og mig - Knud-Erik Bornhardt - ved Montefoscoli. På billedet til højre er det hold A, der passerer os.

Vi cyklede ind i Montefoscoli for at se efter en restaurant, hvor vi kunne få lidt frokost. Men vi fandt intet, der var åbvent. Til gengæld fik vi et udsigtspunkt - billedet til højre.


På billedet til venstre hilser Erik Vittinghus til fotografen. På billedet til højre har holdet en lille pause for at nyde udsigten.

Frokostrestauranten i Castefalfi - Trattoria "Il Rosmarino" - Via Castelfalfi - 50050 MONTAIONE (FI) - Tel +39 0571 890159

Når man zoomer ind på Google map for at se billeder fra stedet, kan man se, at rtestauranten på fotograferingstidspunktet var unde rombygning.
Da vi var der, var der vist ikke så mange parasoller sat op?
Besøger man Trattoria "Il Rosmarino's hjemmeside kan man se, at det er en fin middagsrestaurant.

Lars Jensen , John Galving, Viktor Thyregod, Mads Jespersen, vores guide Francesco, Knud Stokbro, Erik Vittinghus og mig - Knud-Erik Bornhardt - spiser pizza på Trattoria "Il Rosmarino i Castelfalfi.

Efter 101 km kom vi til San Gimignano, som vi cyklede ind og så lidt på. Vi drejede først ind i byen, da vi havde passeret den - dvs sydfra. Google-billedet til højre er taget, dér hvor vi drejde fra vejen i 101,7 km.

Google-billedet til venstre er taget, dér hvor vi cykelde ind gennem porten i 101,8 km. Google billedet til højre viser, hvor vi kom ud af San Gimignano igen for at fortsætte af ruten ud ad vejen op til højre i billedet.

På billedet til højre ses Erik Vittinghus, mig og vores guide Francesco på torvet i San Gimignano.

I km 110 havde vores Garmin computere lidt problemer. Vi cyklede lidt omkring for at vurdere, hvad der var korrekt. De fleste af os valgte at cykle en lille omvej for at undgå de veje - se bare nedenfor.

Vi kom op til denne sidevej, som ikke så indbydende ud. På Google-billedet til højre ser vi begud efter at have passeret sidevejen.

Vi smuttede ned ad sidevejen for lige at se, hvad der skete. Lidt henne ad vejen ville vores Garmin til højre ad en grusvej - se Google billedet til højre.

Ruten var ned over en eng. De fleste af os valgte at cykle udenom den eng. Men Knud Stokbro valgte at følge ruten. Det blev til en spadseretur en del af vejen.

Han er sej - Her står Mads Jespersen og Lars Jensen og venter på, at vandreren Knud Stokbro skal komme til kræfter igen - Eller måske venter de på os andre.
Vi fik kontakt med hinanden via mobiltelefoner i byen Colle di Val d’Elsa


Hold A kom også ud over "Knud Stokbro-landet"

Ved ankomsten til Hotel Vico Alto i Sienna, fik vi en tiltrængt øl.

Hotel Vico Alto - Siena, Via Delle Regioni 26, Siena, 53100 Italien?43 68 23 18?
http://da.hotels.com/ho199153/hotel-vico-alto-siena-italien/?gclid=CPDe6q-r-7ECFZMftAodhk8Axw

Middag på Hotel Vico Alto i Sienna

Klik her for at komme tilbage til oversigten for Milano-Rom 2012

Visit my Bike-page - http://www.bornhardt.dk/bike.htm

From the link above you can see many links to my bike tours in Italy, France, Sweden and Denmark.

Mail to me: knud-erik@bornhardt.dk

February 02, 2013