Besøg på Separatudstillingen med Troels Trier

på Horsens Kunstgalleri, Havneallé 5, 8700 Horsens

Udstillingen varer fra 22.november til 20. december 2008 "Sommer i mosen" - klik på billedet for at se det i stor udgave.

Besøg udstillingen, hvis du har mulighed for det

Vi besøgte udstillingen lørdag den 22. november, fik en snak med Troels Trier, købte bogen om ham og hørte ham spille og synge en halv times tid. Lyt til en prøve - klick her - eller på ét af billederne.

Bogen "Troels Trier, Dobbeltgængeren" er skrevet af Lars Henriksen, 2008

"Når jeg maler, gør jeg mig faktisk stor umage med ikke at tænke for meget over, hvad det er, jeg står og laver. På den måde benytter jeg en metode, som oprindeligt blev udviklet af surrealisterne på grundlag af Sigmund Freuds teorier. Ideen er, at man lader intuition og underbevidsthed - the stream of consciousness - styre slagets gang, idet man på den måde forsøger at overskride de snævre grænser, som den logiske tænkning sætter. Så selvom man kan se, hvad de enkelte billeder forestiller, er deres sammenhæng ikke umiddelbart forståelig, og det er som regel først når billedet er færdigt, at jeg finder ud af, hvad det handler om. Men enhver andens mening kan jo sådan set være lige så god som min. Disse billeder skal opfattes som storyboards til en film, hvor det står enhver frit for at lave sin egen handling!"

Troels Trier

Foto´s fra udstillingen fik jeg fra én af gæsterne - Kurt - bosiddende i TUK-net området - tak til Kurt

Til Hovedsiden

November 24, 2008