The Family Bornhardt on vacation in Memphis, New Orleans and Washington DC, March 21 - April 08

The Danish text has been created by Bente and Grethe
Back to "Bornhardt.dk"
Back to "Denver news" Back to "The Gold Wedding Annyversary"

From January 15 to March 21, 2002 the student in ESL class at Red Rocks Community College in Denver, Colorado
March 23, 2002 the family celebrates the gold wedding anniversary in
Denver, Colorado.
The family flew from Denver to New Orleans, Louisiana March 27.

On the way from New Orleans to Memphis, Tennessee in the big, big Van. Så er vi på vej fra New Orleans med kurs mod Memphis. Alle vinker til Pernille og Michael, som ikke kom med på denne tur. Synd for dem !!!

My friend Skjold sent me a present with Grethe and Bente. Anne-Mette and I in front of the pool in Graceland, Memphis. Knud-Erik har opfundet et alternativ til konstant næsepudsning ! Og det virkede - selv om det kunsteriske indtryk lader noget tilbage. Anne-Mette og Knud-Erik foran Elvis´ svømmepøl. Det er et af de eneste billeder fra Graceland, som var en utrolig oplevelse. Det gør ikke noget, at vi ikke måtte tage billeder/video - oplevelsen hviler totalt i sig selv. Det var en oplevelse af noget der var gjort i respekt - og ikke udlukkende for at tjene penge.

Edwardian Inn - Our first residence along the Mississippi River in Helena, Arkansas 60 miles south of Memphis. Grethe and Bente relaxing in Helena. Dette Bed & Breakfast var en oplevelse - den fik dog utrolige konsekvenser for resten af turen - og for Knud-Eriks fremtid. Grethe VIL nemlig have en veranda med gyngestole derhjemme. Så nu må Knud-Erik den stakkel hjem og opfinde ! Resten af turen var det ikke sjovt at bo steder, hvor der ikke var veranda og gyngestole. Vi blev desuden krævende, det skulle være store gamle huse og mange gyngestole.

Cotten farmers are active on the Delta of Mississippi. The cotten is from last year. "Kan man mon bruge dette til noget ?" Det er godt nok fra sidste høst, og da det vare længe før der er en ny på vej, så må jeg vel nøjes ?

Trucker No. 1 next to the big Van - Chevolet Surburban. "Drengelegetøj" !!!!

The snake catcher and his assistent prepare the route for the tourists on Winterville Mounds, Greenville, Mississippi. The first steamboat in Vicksburg, Mississippi. Knud-Erik og Lise-Lotte er "slangetæmmere". Desværre var der ingen slager at tæmme! Inde på kontoret sagde da damen ellers, at der var mange og at de var MEGET giftige. Så vi var helt trygge ved vores stifindere i front.

Lise-Lotte and Anne-Mette in Battlefield Inn, and the family in front of the Battlefield Inn in Vicksburg. Lise-Lotte og Anne-Mette har det store amerikaner smil fremme. Om det er ved tanken om at kanonen kan bruges til noget, ved vi ikke helt. Måske kan man finde kuponer i dem ? Uanset hvor vi er kommet frem, er vi blevet mødt af spørgsmålet " Har I nogle kuponer ?". Det er et sandt inferno, dette kuponjagteri. Men hvad gør man ikke, for at få hotellet til halv pris. Man har ikke altid det samme humør på, når man gynger.

Battlefield Inn was very good with two welcome drinks for each. The family on the battlefield in Vickburg.

Billedet af Jørn og Grethe er en følgevirkning fra det første sted. Der besluttede de sig nemlig for, at de var Red og Scarlett fra "Borte med blæsten". De følgende dage gik den vilde jagt efter de to personer - og endelig fandt de dem. Hvor ???? Naturligvis foran en bar.

Grethe collect materials for the upcoming Christmas at another battlefield north of Natchez, Mississippi. "Er det mon en form for pindsvin ???". Trucker no 1 får sig en styrkende øl.

Linden Plantation in Natchez, Mississippi, and our Bed & Brekfast Harper House, 201 Arlington Ave, in Natchez. Telephone: 800-571-8848 or 601-445-5557 Linden ville ikke have os på besøg - rengøringsdamen sagde at der var helt optaget. Så fandt vi et bed & breakfast - og puhha. Der var så meget nips, så moren meddelte ungerne at de skulle putte hænderne langt ned i lommerne.

Easter in Natchez and afternoon on the balcony in our Bed & Brekfats in Natchez, Mississippi. Påske i USA kan være alt for meget. Spøgelsesspejlet fra ét af de gamle huse.

Oak Tree Plantation south of Natchez. Umiddelbart ser billederne af træerne helt uægte ud. Men de var absolut virkelige - og meget flotte.

Oak Alley Plantation 30 miles west of New Orleans. Man skulle tro, at "Borte med blæsten" var optaget på denne plantage, men det holdt ikke stik. Ikke engang da Red og Scarlett stillede op foran.

Oak Alley Plantation 30 miles west of New Orleans. Pigerne i de lange kjoler viste rundt på plantagen, og fortalte i et tempo der kunne gøre enhver amerikanske atuomatisk telefonsvare misundelig. Knud-Erik har opbygget telefonsvarefobi, i de måneder han har været her.

Oak Alley Plantation 30 miles west of New Orleans, and Muffelettes in Old Grosery Store in New Orleans. Træerne er altså stadig virkelige, og kæmpe store. Se Lise-Lotte og Grethe er bare så små ved siden af dem. På det andet billede spiser vi Muffelleter. Det var et sjovt sted. Det var både butik og spisested. De smagte godt, men meget stærkt.

Café de Monde on the corner to Jackson Square, and Steam Boat "Natchez" on Mississippi River in New Orleans. På Cafe de Monde kunne vi bestemt godt sidde i flere dage, bare og kigge på mærkelige mennesker og lytte på jazz.

Steam Boat "Natchez" on Mississippi River. De følgende mange billeder er fra hjuldamperen "Natchez".

Steam Boat "Natchez" on Mississippi River

Swamp tour in New Orleans. Cementary next to a chanal to Mississippi River, and the large alligator on the way for dinner. Så tog vi på "svampetur" - også kaldet sumptur. På turen så vi først en kirkegård, dernæst en aligator af rimelig størrelse. Om der er umiddelbar sammenhæng mellem disse to ting, meldte historen ikke noget om.

The dinner is served. Grethe picked up a nice alligator baby. Så er det spisetid !. Aligatoren bliver næsten budt ombord på båden, heldigvis ville den ikke kommen indenfor. Det var nok meget godt, hvis man kigger på Grethes udtryk, da hun holdt en baby aligator. Tænk hvis det havde været den store !!!

Swamp tour in New Orleans. To the right, Bente controls the oranges. Hvis de forrige billeder har virket unaturlige, så ved jeg ikke hvad man skal sige om det første her. Men det var altså også virkeligt. Det føltes som en spøgelsestunnel. Appelsiner i April ? Heldigvis var det den 2. Ellers havde I vel troet det var aprilsnar ?

We lived at Motel La Quinta, 5900 Veterans Memorial Blvd. Matairie LA 70003-1738, telephone: 504-456-0003. After all the good food and wine I had to swimm with Lise-Lotte on my bag. Hyggebadning den 3.4.2002

After all the good food and wine I had to run in the park. To the right, the family checks e-mail. Knud-Erik har spist og drukket så meget, at han måtte ud og løbe en lille tur. Imens tog resten af familien i byen og brugte en masse penge. Om aften samledes vi om dagens billeder på computeren.

What am I waiting for? To the right, our trip in horse waggon in the French Quarter. Hvem mon Knud-Erik venter på ???? Og et par meget modige piger, der tør klappe en rigtig pruhhest.

Grethe takes care of the horse. To the right, the good jazz group Doreen and This Band on Jackson Square in New Orleans. Grethe har da også helt styr på hvad den dersens dims langs hesten skal bruges til !

The good jazz group Doreen and This Band (look at her son) on Jackson Square in New Orleans. We visitted the Old U.S. Mint Museum where there are a jazz exibition.Ved en tilfældighed stødte vi på Doreen og hendes band på torvet midt i New Orleans. Der glemte vi da bestemt tid og sted. Da vi endelig blev i stand til at løsrive os, tog de tarvelige midler i brug. Doreen og hendes mand Lawrence har sammen bandet, men de har også en søn. Han var formentlig omkring 5 år, og han bliver bare en stjerne. Han spillede "When the saint goes marching in" på en lille basun. Der var ikke et øje tørt. Dagen efter var vi på jazz museum. Der så vi blandt andet, Louis Armstrongs første trompet.

e

Icecreams in Danish Cones in New Orleans. Kæmpeis ! Mon Grethe overvejer om Anne-Mettes er bedre ? Og mon Knud-Erik smider sin is efter Jørn ?

Family Ice. To the right, I am caling for the girls legs, and I succeeded. Knud-Erik kigger på dameben.

Jazz Furnural at Decatour in New Orleans - and - the entrence to French Market.

Grethe could not enter Preservation Hall. - To the right, we drink beer and cokes while we were listening to jazz music on Market Café.

Balcony dinner at Decatour in New Orleans. Så lykkedes det endelig at finde en balkon hvor vi kunne spise.

Balcony dinner at Decatour in New Orleans. It was very good. I don't know why Bente look like this?

"Hvad mon jeg har bestilt ?" tænker Bente. It is delicious. - Security Control, leaving New Orleans. Mon Knud-Erik vil dele med alle ??? Og mon "Bent Larsen" og Jørn kommer ud af New Orleans ?

It was cheaper to rent a car, than to take two taxies. We lived at Adams Inn. We found him at least ! Tøsebil !!! og så fandt vi ham endeligt !!!!!!!!!!!! Er der nogen andre end Grethe der har taget Elvis på låret ????

The white house - front and back. Bornhardtpigerne på vej hen til kaffe hos George. Knud-Erik havde bestilt den på forhånd. Efter kaffen så vi Georges baghave.

The Cherry Blossum Parade. Og tænk, vi havnede lige midt i en kæmpe parade. Den foregår hvert år, og er et kæmpe tilløbsstykke. Der var mange fantasifulde anordninger. Bare se billederne nedenunder !

The Cherry Blossum Parade, Miss Virginia and Miss USA and Trucker No. 1. Gad vide hvor længe Jørn har slæbt rundt på hende ? Han ser lidt anstrengt ud. Click at the picture with Miss USA.

Capitol Hill and some blody Danes. To the right, John F. Kennedy's grave on Arlington Cemetery, Virginia. Grethe laver gymnastik for at holde varmen - og for at lave en alternativ fotografering foran Capitol Hill. Billedet ved siden af viser JF Kennedys grav med sten og flamme. Til højre for JFK ligger Jackie Kennedy begravet.

Arlington Cemetery, Virginia. Vise ord fra en vis mand. Og til højre forfrosne piger foran en masse gravstene for de faldne i diverse krige USA har været indblandet i.

Pentagon under reconstruction after September 11. To the right, the student in front of Kapitol. Hullet i Pentagon er næsten helt lukket igen.

Trucker No 1's wife. To the right, Trucker No 1 outside the Van. "Nu gider jeg ikke mere !!!" Jeg vil være kølerfigur i mit næste liv. Og på det næste billede kan Grethe og pigerne høre Jørn synge: "Det er mig, der står derude og banker på!".

Exebition with Jacqueline Kennedy opened April 6 at Corcoran Gallery of Art. The picture to the right, show cherrytree blossom in Georgetown, Washington DC.

Vi var endnu engang meget heldige. Den 6. april åbnede en udstilling for Jackie Kenney. Den var utrolig spændende, alle pigerne fik ihvertfald lang tid til at gå - så var der da heldigvis en bar i huset. Som det fremgår af billedet til højre, er kirsebærtræerne altså meget flotte lige nu. Jørn og Grethe studerer blomsterne, mens resten af tøserne undersøger om der kan klateres i træet.

1. picture show the house where Jackie Kennedy lived after JFK died. 2. picture shows the house, in which they lived, while he was senator. Last picture is maybe the last beer in USA for this time. We are in the airport in Washington, waiting for the fligth. Billede 1 er huset hvor Jackie Kennedy boede, efter JFK døede. Billede 2 er huset hvor de boede, mens han var senator. Grethe og Jørn har måske købt de sidste øl i USA.De har ikke mere, så nu kan vi lige så godt tage hjem. Ferie billigt til salg !!!!!

The Danish text has been created by Bente and Grethe

Mail to the Family Bornhardt

Back to "Bornhardt.dk"

Back to "Denver news"

April 26, 2002